Je bent niet ingelogd

inloggen

AANMELDFORMULIER
Op deze website staat veel privémateriaal en daarom zijn grote delen van deze site alleen toegankelijk voor familie, vrienden en bekenden van Tania en Harry. Deze mensen krijgen toegang door een inlognaam en een wachtwoord in te vullen.

Als je tot de genoemde categorie behoort, kun je je registreren door het onderstaande formulier in te vullen. De velden met een sterretje (*) zijn verplicht, van de rest mag je zelf weten of je ze invult. Het liefst zien we een zo volledig mogelijk ingevuld formulier. Zo houden we namelijk ook automatisch ons adressenbestand up-to-date.

Na correct invullen kun je meteen inloggen maar toegang tot alle bestanden moet handmatig door Tania en Harry worden ingeschakeld en het kan dus een paar dagen duren voordat je overal bij kunt.

Inlognaam * Maximaal 20 karakters.
Wachtwoord * Maximaal 10 karakters.
Bevestig wachtwoord * Typ hier je wachtwoord nogmaals.
E-mail *
Voornaam
Achternaam
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land Staat standaard op 'Nederland'. Vergeet niet om dit te wijzingen als je in het buitenland woont.
Telefoon Als je in het buitenland woont, wil je dan het landnummer bij de telefoonnummers vermelden?
Mobiele telefoon
Geboortedatum ( dd/mm/jjjj ) Dus twee getallen voor zowel de dag als de maand en 4 getallen voor het jaar, gescheiden door een / of een -
Locatie avatar Je kunt een foto van jezelf bijvoegen die dan op de site gebruikt kan worden. Deze moet dan al ergens als jpg op het internet staan. Hier kun je de URL invullen. Als je niet weet waar dit over gaat, laat dit vakje dan gewoon leeg.